Programma wordt geladen...

Wat is Klikwereld ?

Klikwereld is een educatieve omgeving op internet voor kinderen in het primair en speciaal onderwijs. Klikwereld heeft als doelstelling: het kwade van internet weren en het goede aanbieden. Met Klikwereld wordt met name het laatste gerealiseerd. Klikwereld heeft de intentie dit op Bijbels-verantwoorde wijze te doen.

Klikwereld biedt een schat aan bruikbare informatie voor de leerkracht. Het laatste nieuws, een online handleiding, trainingskaarten, de zoekmachine, kleurplaten, relevante schoolvideo's (o.a. van Teleblik) en direct contact met de helpdesk.

Informatie zoeken ?
De woordspin als uitgangspunt. Als leerlingen zoeken met Klikwereld krijgen uw leerlingen altijd een woordspin als uitgangspunt. Zo leren zij associatief te zoeken. Daarnaast genereert Klikwereld na elke zoekopdracht een duidelijk overzicht van de aanwezige informatie. In uw schoolbibliotheek, op internet, maar ook binnen Klikwereld zelf.

Gratis uitproberen ?
Wilt u op uw school Klikwereld vier weken gratis uitproberen? Klik dan hier!
Vermeld bij uw opgave altijd een mailadres van uw school!

Meer weten over Klikwereld ?
De Klikwereld helpdesk is per e-mail of per telefoon bereikbaar.
Voor een e-mail vraag: Klik op de envelop boven in het scherm. Je krijgt een formulier te zien waar je een vraag kunt stellen. Klik hier om direct naar het formulier te gaan.